i30/i40 Scanner Support

Pilotes et logiciels

Logiciel d’installation de scanner i30 et i40

L’installation des pilotes de scanner à partir du lien situé au bas de cette page entraîne l’installation de la dernière version de SVT (Scanner Validation Tool), TWAIN Data Source et ISIS Driver pour les scanners des séries i30 et i40.

Systèmes d'exploitation pris en charge

• WINDOWS 7 (32 bits et 64 bits, TWAIN uniquement)
  • WINDOWS VISTA SP1 (32 bits)
  • WINDOWS SP2 et SP3 (32 bits)
  • WINDOWS 2000 Professional SP4
  • WINDOWS ME (prise en charge de USB 1.1 uniquement)
  • WINDOWS 98SE (prise en charge de USB 1.1)

CD du pilote logiciel version 2.22 inclus avec la dernière version du SVT

Scanners i30 et i40 :

• Pilote ISIS 1.1.10507.1001
  • SVT 5.24
  • TWAIN v6.65.8
  • Pilote STI v2.5.1

IMPORTANT

• Une fois que la mise à jour du logiciel est installée, un redémarrage est nécessaire.
  • SVT 5.24 est conçu pour fonctionner avec un firmware i30 et un firmware i40 version 3.3.
  • SVT n’écrasera plus les versions plus récentes, vous DEVEZ LES DÉSINSTALLER pour charger les versions « plus anciennes ».

En téléchargeant des fichiers sur le site de Kodak, vous acceptez les conditions exposées dans le contrat de licence. La taille réelle des fichiers pour les téléchargements de documents multilingues peut varier.

Kit d’intégration TWAIN

Le kit d'intégration TWAIN de Kodak contient des informations nécessaires pour écrire des applications compatibles TWAIN pour les scanners de documents Kodak Alaris. Cette documentation comprend les fichiers personnalisés de capacité et d'en-tête pour la source de données Kodak. Ce fichier contient également des informations sur les propriétés personnalisées exposées par le pilote WIA de Kodak Alaris.

En téléchargeant des fichiers sur le site de Kodak Alaris, vous acceptez les conditions stipulées dans le contrat de licence. La taille réelle des fichiers pour les téléchargements de documents multilingues peut varier.

Specifications

Recommended Daily Volume
Up to 1000 pages per day
Throughput Speeds (portrait, letter size)
Bitonal/grayscale: Up to 25 pages per minute at 200 dpi
Color: Up to 25 pages per minute at 150 dpi; up to 25 pages per minute at 200 dpi
(Throughput speeds may vary depending on your choice of driver, application software, operating system and PC.)
Scanning Technology
Single CCD; Grayscale output bit depth is 256 levels (8-bit); Color capture bit depth is 48 bits (16x3); Color output bit depth is 24 bits (8x3)
Optical resolution
600 dpi
Illumination
Fluorescent (cold cathode)
Output resolution
75, 100, 150, 200, 240, 300, 400, and 600 dpi
Maximum Document Size
216 mm x 863 mm (8.5 in. x 34 in.)
Minimum Document Size
Single-sheet feeding: 50 mm x 87.5 mm (2.0 in. x 3.5 in.)
Multiple-sheet feeding: 87.5 mm x 125 mm (3.5 in. x 5.0 in.)
Paper Thickness and Weight
52 – 105 g/m² (14 - 28 lb.) paper
Feeder
ADF: Up to 50 sheets of 75 g/m² (20 lb.) paper
Multi-feed Detection
Length detection
Connectivity
USB 2.0
Bundled Software
TWAIN and ISIS drivers
KODAK Capture Desktop Software
Imaging Features
Perfect Page Scanning with iThresholding; Adaptive Threshold Processing; Deskew; Autocrop; Relative Cropping; Aggressive Cropping; Electronic Color Dropout; Simultaneous output of bitonal and color or bitonal and grayscale images; image edge fill; Color Processing Tables
File Format Outputs
BMP, TIFF and JPEG (searchable PDF with bundled software)
Electrical Requirements
100-240 V (International); 50-60 Hz
Environmental Factors
ENERGY STAR qualified scanners, Operating temperature: 10-35° C (50-95° F), Operating humidity: 15% to 85% RH
Acoustical Noise
Standby: <46 dB(A)
Operating: <58 dB(A)
Recommended PC Configuration
For documents up to 356 mm (14 in.) at 400 dpi: PENTIUM IV, 2.5 GHz processor, 512 MB RAM; For documents up to 660 mm (26 in.) at 400 dpi: PENTIUM IV, 2.5 GHz processor, 1 GB RAM; For longer documents/higher resolutions: PENTIUMIV, 2.5 GHz processor, 3 GBRAM
Supported Operating Systems
Windows 7 (32-bit and 64-bit, TWAIN only), Windows Vista SP1 (32-bit), Windows XP SP2 and SP3 (32-bit), Windows 2000 Professional SP4, Windows ME (USB 1.1 support only), Windows 98SE (USB 1.1 support)
Approvals and product certifications
AS/NZS 3548 Class B (C-Tick Mark), CAN/CSA-C22.2 No. 60950 Certifications (C-UL Mark), Canada ICES-003 Issue 3 (Class B), GB4943, GB9254 (Class B), GB 17625.1 Harmonics (CCC “S&E” Mark), EN 55022 ITE Emissions (Class B), EN 61000-3-3 Flicker, EN 55024 ITE Immunity, (CE Mark), EN 60950 (TUV GS Mark), IEC 60950, CISPR 22 Class B, VCCI (Class B), CNS 13438 (Class B), (BSMI Mark), UL 60950 (UL Mark), CFR 47 Part 15 Subpart B (FCC Class B), Argentina S-Mark
Consumables Available
Feed Module, Roller Cleaning Pads, Staticide Wipes
Dimensions
Weight: 3.6 kg (7.9 lbs.)
Depth: 168 mm (6.6 in.) (not including input tray and output tray)
Width: 337 mm (13.2 in.)
Height: 162 mm (6.4 in.) (not including input tray)

Specifications are subject to change without notice. Throughput speeds may vary depending on your choice of driver, application software, operating system and PC.

Data Security

Protecting Customer Information - KODAK Scanners process scanned data exclusively through volatile memory ensuring image data is effectively erased upon shut down.

This scanner contains non-volatile storage (NVRAM), and volatile memory (SDRAM).

Volatile memory is used to store customer image data. It is erased when the device is turned off.

Non-volatile memory is used to store program data, scanner settings, and scanner calibration data. No customer image data is stored in non-volatile memory.

The only scanner settings stored permanently are the Energy Star settings. No other customer data is stored in the non-volatile memory.

NOTE: The image data is passed to a PC which has its own ability to store images and information. The customer will also need to consider what precautions must be taken to secure the data on the PC.